FOTO & VIDEO: Nina Pušlar predstavlja video “Za naju”!

Le nekaj dni zatem, ko se je na radiih začela vrteti njena nova pesem Za naju, Nina Pušlar predstavlja še videospot, ki ga je režiral Mark Jacob Cavazza.

V intimni zgodbi, ki so jo posneli v prikupnem ljubljanskem stanovanju, spremljamo Nino čez cel dan, tako kot skladba pa je tudi video nabit s pozitivno energijo: »Tokrat sem se odločila za malo drugačen spot, s kančkom retro pridiha skozi sliko, montažo in samo scenografijo. Pravzaprav smo se vrnili nazaj k osnovam, tako z zgodbo, kot s sliko,« povzame estetiko videa pevka, ki ima v zgodbi tudi osrednjo vlogo.

Spot je posnela s svežo ekipo mladih filmarjev. Režijo je vodil Mark Jacob, najmlajši član ustvarjalne dinastije Cavazza, pri delu pa so mu pomagali Matej Simčič, Miha Belcijan in Bor Kiswarday – ekipa mladih ustvarjalcev, ki je že ustvarila nekaj spotov na hip hop sceni: »Prvič smo sodelovali in za nami je super snemanje. Rada delam z mladimi ustvarjalci, ker je sveža in neobremenjena energija vedno dobrodošla.«

Nina se sicer te dni že pripravlja tudi na serijo prazničnih nastopov, ki jo bo začela 1. decembra s svojim prvim samostojnim koncertom v ljubljanski Cvetličarni, kjer bo z bendom zapela vse hite, ki jih je ustvarila v trinajstih letih od zmage na Bitki talentov, seveda pa ne bo manjkala tudi najnovejša skladba Za naju.