LJFW: Jesensko modno dogajanje, med 5. in 7. novembrom!

Jesensko modno dogajanje bo ponovno pestro, saj se bo med 5. in 7. novembrom 2018, v prostorih Viba filma, odvijala jesenska edicija Ljubljanskega tedna mode.

LJFW, ki bo tokrat potekal pod sloganom Protected by Sensodyne, je že zdavnaj prerasel slovenske okvirje in že nekaj zad- njih edicij uspešno sodeluje tudi z mednarodno priznanimi oblikovalci in modnimi ustvarjalci izven naših meja. In tudi tokrat modni navdušenci ne bodo razočarani. Modne revije bodo po novem samostojne, ne več po sklopih in po zelo natančno postavljenem urniku, v katerem bo vsak ob- likovalec lahko predstavil svojo vizijo kolekcije.

Edicija bo strnjena, poenostavljena, a s pestro vsebino. Zadnji dan se bo prizorišče spremenilo v t.i. showroom, kjer bodo obiskovalci lahko razstavljene kreacije, ki so jih pred tem občudovali na modnih pisti, tudi pomerili in kupili. Na tak način smo še korak bližje enemu naših pomembnih cil- jev – vzpostavljanju aktivnega modnega trga, kar pomeni, da se trudimo oblikovalcem odpirati in utrjevati kar najhitrejšo in najbolj učinkovito pot do strank.

Tradicionalno bodo tudi tokrat priložnost dobili mladi in nadarjeni oblikovalci, ki se šele kalijo in bodo tako svoje kreacije na samostojni modni reviji predstavili študenti Fakultete za dizajn, pridružene članice Univerze na Primorskem.

Kot zaenkrat edina komercialna blagovna znamka se bo na LJFW predstavila AND by Andraž, ki je nastala pod okriljem podjetja Co. Andraž d.o.o.. Na slovenskem tržišču so prisotni že od leta 1989. Izdelujejo oblačila za aktivni šport in prosti čas, namenjena ženskam, moškim in otrokom, ter delovna oblačila za znanega naročnika. Izdelujejo smučarske komplete za vrhunske smučarje in rekreativce, anorake in jakne, telovnike z različnimi polnili, termovelur bluzone in pulije, bom- bažne majice, trenirke iz bombaža ali iz mikro tkanin, športne hlače, kratke hlače, bombažne ma- jice, različne polo majice in oblačila za golf. Kolekcija za zimski šport je narejena iz tehnično dovršenih vrhunskih materialov, ki zaradi svojih izvrstnih lastnosti nudijo veliko mero ugodja v vseh vremenskih razmerah in zadovoljijo še tako zahtevne kupce. Oblačila so še posebej primerna za vse, ki se pozimi aktivno ukvarjajo s športom in jim kakovost materiala, funkcionalnost in udobje pomenijo veliko.

Obeta pa se še nekaj novosti, ki vam jih bodo ustvarjalci LJFW razkrivali v naslednjih dneh.

Pridružil se nam je nov generalni pokrovitelj!

Glavni podpornik jesenske edicije LJFW je blagovna znamka Sensodyne. Vez med Sensodynom in LJFW se je spletla na podlagi skupnega interesa po notranji in zunanji lepoti, posredno zadovoljstva s samim seboj. Zato želimo širšo množico seznaniti, da lahko lajšajo občutljivost zob in hkrati poskrbijo za vrhunski učinek beljenja ter popoln nasmeh.

Zobne paste Sensodyne so posebej zasnovane za lajšanje občutljivih zob, na Lubljanskem tednu mode pa bo še posebej izpostavljena Nova zobna pasta Sensodyne Extra Whitening, ki ponuja učinkovitejše odstranjevanje madežev, vendar je še vedno nizkoabrazivna. To pomeni, da lahko izkoristimo najboljše iz obeh svetov: zobno pasto, ki nudi dolgotrajno zaščito pred občutljivostjo in vrhunski učinek beljenja. Sensodyne je zobna pasta, ki zadovolji vse potrebe in je s tem zobna pasta primerna za vsak dan.

Sensodyne je zavezan k izboljševanju kvalitete življenja. Omogoča življenje brez občtuljivosti in s tem življenje polno malih užitkov in sreče.

Že 10 let nepogrešljiv – kolagen iz Medexa

Medex se na letošnjem Ljubljanskem tednu mode predstavlja s kolagenom v prahu, ki se ponaša z 10-letno tradicijo. V tem času si je nabral množico zvestih uporabnikov; vse več ljudi, ne samožensk, se namreč zaveda njegovega pomena. Kolagen skrbi za močne lase in nohte, elastično in napeto kožo ter gibljive sklepe. In ljubitelji mode prav dobro vedo, da so odraz urejenosti lepa koža, negovane roke in sijoči lasje. Kolagen je torej odlična izbira za vse modne navdušence, ki skrbijo zase.

Premiera na jesenskem tednu mode: J.P. Chenet Fashion

J.P. Chenet je francoska blagovna znamka vina, ki spada med najbolj prodajano francosko vino na svetu. Potrošniki ga cenijo zaradi posebne oblike steklenice, še bolj pa zaradi izrednih kombinacij različnih sort vina in odlične kvalitete. Zgodbo o uspehu so želeli prenesti tudi na naraščajoči segment potrošnje penin. Zgodba o uspehu se je zopet ponovila. Francoska hiša, LES GRANDS CHAIS DE FRANCE je na osnovi študij leta 2011 prvič lansirala na trg J.P.Chenet ICE EDITION 0,75l, z novim konceptom pitja penine z ledom. Na ta način se razkrije svežina penine v vsej svoji polnosti.

Z lanskim letom pa so presenetili z novo linijo penin – J.P. Chenet Fashion. Z jesenskim tednom mode jo bomo prvič predstavili tudi na slovenskem trgu. Fascinirala vas bo z različnimi sadnimi okusi in posebnim designom barvnih stekleničk, ki bo zagotovo očarala, z vsebino in izgledom.

Prva izbira med funkcijskimi pijačami: švedski Vitamin Well

Obskovalcem LJFW bodo na prizorišču na voljo visoko kakovostne osvežilne funkcijske negazi- rane pijače Vitamin Well, ki so prijetnega okusa, premišljene vsebine in privlačnega videza. Pred-

stavljajo alternativo vsem sladkim sokovom in gaziranim pijačam, ki jih vsakodnevno pijemo zažejo. V primerjavi z omenjenimi napitki imajo več kot pol manj kalorij. Vsebovana barvila so nar- avnega izvora. Razvite so na podlagi znanstveno preverjenih raziskav in v sodelovanju s strokovn- jaki s področja medicine: predvsem fiziologi in endokrinologi. Na voljo so različni okusi, vsak s svojo funkcijo glede na vsebovane vitamine in minerale.

Dolgoletno partnerstvo nas veže tudi z Mič Stylingom, ki bo s svežimi idejami in številno ekipo tudi na tokratnem dogodku poskrbel za pričeske manekenk na modnih revijah. Ličenje modelov bo potekalo pod kreativnim vodstvom oblikovalke maske Špele Eme Veble, kot pa je že običajno, se bodo tudi tokrat po pisti LJFW ponovno sprehodili modeli Immortal Models Managementa.

#LJFW #protectedbysensodyne #extrawhitening #sensodynecares #medexlife #jpchenet #jpch- enetwines #jpchenetfashion #vitaminwellslovenija #vitaminwell #andbyandraz #micstyling #immortalmodel #vanderur- baniresort