Ljubljanski teden mode od 4. do 6. aprila na novi lokaciji!

Začuti. Vsak. LJFW. Trenutek.

LJFW ni samo tridnevni dogodek, ampak je zgodba o modi, ki se dogaja tudi v času med edicijami Ljubljanskih tednov mode.

Naši cilji so splesti dolgotrajne vezi, odpirati vrata, širiti meje, predstaviti nova oblikovalska imena slovenskemu trgu in obratno. Pokazati želimo, da je Ljubljana mesto, ki lahko v regiji tudi na področju oblikovanja igra pomembno vlogo. Sčasoma želimo postati najmočnejši regijski Teden mode in tako bo na primer del programa LJFW na primer tudi revija “Belgrade Fashion Week Showcase”, ki bo skupek izhodov oblikovalcev z omenjenega tedna mode. Na tak način se pri nas predstavljajo prvič.

Spomladanska edicija, ki se bo odvijala med 4. in 6. aprilom, v prostorih Viba filma, ponovno zajema oblikovalce iz regije. Na modni pisti bodo svoje kreacije predstavili oblikovalci iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Madžarske. Poleg uveljavljenih domačih in tujih imen bomo tudi letos pokazali kreacije slovenskih predstavnikov vsakoletnega natečaja Fashion Scout SEE, ki se bodo s svojimi kolekcijami 21.4.2018 predstavili v regionalni konkurenci pred mednarodno žirijo na Beograjskem tednu mode in se potegovali za modno revijo v Londonu. To so Nataša Hrupič, Barbara Vrbančič in David Bacali.

Tudi tokrat bo uradni showroom izbranih kosov z modne piste LJFW v Trgovini s konceptom Pentlja in sicer od 13. aprila dalje. Dolgoletno partnerstvo nas veže tudi z Mič Stylingom , ki bo z novimi idejami in številno ekipo tudi na tokratnem dogodku poskrbel za pričeske manekenk na modnih revijah. Ličenje modelov bo potekalo pod kreativnim vodstvom oblikovalke maske Špele Eme Veble , kot že toliko let po vrsti, se bodo po pisti LJFW ponovno sprehodili modeli Immortal Models Managementa .

 

Driven by FORD z Majo Štamol: Fashion & sweets

Ford se v letošnji pomladni ediciji znova pridružuje LJFW kot glavni podpornik največjega modnega dogodka pri nas, obenem pa tudi z drugo kolekcijo ‘Zapeljano s Fordom’, pri kateri so znova podprli modno ustvarjanje Maje Štamol.

Modna Fiesta

Fiesta ima za seboj že štiri uspešne dekade, saj velja za najbolj priljubljen, t.j. najbolje prodajan mali avto v Evropi, njena sedma različica pa prinaša največ doslej. Poimenovali so jo tudi “nova generacija Fieste”. Gre za tehnološko najbolj dovršen avto svojega razreda s kar 15 tehnologijami za pomoč pri vožnji , z luksuzno oblikovano notranjostjo zagotavlja največ udobja doslej, izjemna vozna dinamika poskrbi za zabavno vožnjo, zvočni sistem B&O PLAY za vedno popolno doživetje glasbe za izjemen užitek v zvoku, njen novi, urbani dizajn ji prida edinstveno eleganco.

Driven by FORD: FASHION & SWEETS
Ford z veseljem podpira uspehe ljudi, ki se trudijo za doseganje najboljših rezultatov v svoji stroki, pa naj bo to šport, modno oblikovanje, glasba ali kaj drugega. Tako so znotraj LJFW znova podprli kolekcijo Maje Štamol FASHION & SWEETS , saj v njenem delu prepoznajo presežek v oblikovanju , obenem pa tudi zato, ker Fiesta z novo podobo sodi na področje mode in modne elegance ter se ujame z idejami in koncepti, ki jih oblikuje Maja Štamol.

Fiesta je namenjena urbanim ženskam, ki vedo, kaj hočejo . Tistim, ki po lno živijo vsak dan : trenutke strasti in moči , uživajo v nepozabnih doživetjih , ki so sladkorčki življenja, stremijo v prihodnost , so zanesljive in poskrbijo za varnost , a enako pričakujejo od svojih najbližjih. So ženstvene, elegantne, izpolnjene . Ne ostanejo neopazne. In neustavljivo pritegujejo poglede .

#LJFWxFord