Majske igre v polnem zagonu!

Majske igre so že v polnem zagonu. Kljub vremenskim nevšečnostim se na Otvoritvi Majskih iger ekipa in obiskovalci niso dali, temveč so na polno zažurali. V drugem tednu nas čakata 2 večja zabavna dogodka ter obilo športnih in kulturnih aktivnosti!

Po več kot dobri otvoritvi Majskih iger se bo 16. maja zatreslo tudi na Rožniku.
Čaka nas obilo zabave, in sicer ne le ponoči, temveč tudi čez dan, saj bodo na Rožniku potekale zelo zanimive igre – Igre brez meja. Na njih lahko pričakujete nepričakovano. Obilo norih iger, smeha in zabave.
Zvečer se bo hrib nad Ljubljano zatresel v ritmih rocka z glasbenimi skupinami Spotless Minds, Zapušanci & Kočevska All Star Orkestra, The Ufoslavians, Jackson ter glavni skupini MI2 in Ana Pupedan.

Kaj nas še čaka?

Športnike nogomet, odbojka, balinčkanje, tek trojk, namizni tenis, paintball, beerpong, bowling in še in še … 
Kulturnike čaka delavnica digitalne fotografije, koncert Adija Smolarja, stand up Smeh se voha, kino pod zvezdami in še veliko več … Najbolje bo, da se glede vseh aktivnosti prepričate na lastne oči.

DAN MESTNEGA LOGA

Naslednji glasbeni dogodek je še 18. maja v Mestnem Logu. Kjer se bomo zabavali v punk-rock ritmih. Nastopajo Trash Candy, PIGS Parlament, S.S.K. Band, Sokia in kot glavni band Happy Ol’ Mcweasel v irskih ritmih.

Čaka nas torej še POHOD NA ROŽNIK v torek, 16. maja, in DAN MESTNEGA LOGA v četrtek, 18. maja!
Vremenska napoved za naslednji teden je lepa, tako da se vidimo v čim večjem številu!

FB: https://www.facebook.com/events/237095966763108/